Gå til hovedindhold
Kollegaer samarbejder om opgave ved computer

Din fremtid hos Amarin

Vores mission om at ændre tilværelsen for kardiovaskulære patienter i Europa er kun lige begyndt, så hvis du deler vores passion for innovation, vil vi gerne høre fra dig.

Vi er dedikeret til at opbygge en kultur, der stræber efter at opfylde de højeste standarder for kvalitet og en kultur, der værdsætter integritet, ære og respekt for at gøre en forskel, hvor det virkelig betyder noget - at forbedre behandlingen af patienter i hele verden.

Medarbejdere giver hinanden en fast håndtryk

Vær en del af en virksomhed, der viser vejen

Vores forretning undergår hurtig udvikling, og vi leder efter personer, der kan slutte sig til os, som har den dedikation, passion og engagement, som der kræves, for at hjælpe os med at ændre livet for kardiovaskulære patienter.

Læge i hvid kittel forklarer til patient

Lad os gøre en forskel sammen

Forbedring af patienternes og deres familiers tilværelse er kernen i alt, hvad vi gør. Når du slutter dig til Amarin, slutter du dig til en virksomhed, der er dedikeret til at håndtere byrden af kardiovaskulære sygdomme i hele Europa.

Kollegaer er samlet I mødelokale

Investering i dig

Når du er en del af Amarin, er din udvikling vigtig for os, og vi vil pleje dit talent hele vejen. Vi støtter din personlige udvikling fra dag ét, og vi glæder os til at fejre enhver succes med dig undervejs.

Ledige stillinger

Vi leder efter personer, der deler vores bestræbelser efter at ændre livet for kardiovaskulære patienter. Uanset om du er funderet i din karriere, eller du er inspireret af udsigten om at kick starte din karriere, ønsker vi at høre fra dig, der har ambitionen om at gøre en forskel.

Amarin er dedikeret til rekruttering af toptalenter til en række forskellige europæiske regionale roller, og vi er dedikeret til at arbejde sammen med dig om at udvikle dit talent gennem hele din karriere. Kontakt [email protected] i dag for at lære mere om de inspirerende muligheder, vi tilbyder inden for salg, marketing, kommunikation, markedsadgang, medicinske anliggender og mere.

Det danske filialkontor for Amarin Switzerland GmbH er placeret på:
c/o TMF Denmark A/S Købmagergade 60, 1. Tv
1150 København K

DK-NP-00019 20211203