Gå til hovedindhold
Sundhedsprofessionel har en samtale med en patient

Velkommen, og tak fordi du besøger Amarin Danmark, filial af Amarin Switzerland GmbH

Amarin er dedikeret til at ændre patienternes liv ved at skabe en ny retning for kardiovaskulær behandling i Danmark.

Vi brænder for at forbedre risikoreduktionen af kardiovaskulær sygdom ved at udføre forskning og introducere nye alternativer til at håndtere de menneskelige omkostninger.

Kardiovaskulær sygdom er et alvorligt og stigende sundhedsproblem i Danmark. Derfor arbejder vi mod at forbedre livet for de mennesker, som er i fare for at få et slagtilfælde, hjerteanfald og andre alvorlige kardiovaskulære hændelser. Vi mener, at tiden er inde til en overordnet ændring af, hvordan sygdommen behandles. Vores hensigt i Danmark er at være en del af løsningen i håndteringen af dette stigende sundhedsproblem.

Vi er bevidste om at utallige patienter, nu og i fremtiden, stoler på, at vi gør det rigtige. Patienter og deres familier er bekymrede for den påvirkning kardiovaskulær sygdom har, og kan få, for deres liv og dem, de holder af.

Hvis vi arbejder hårdt og målrettet, mener vi, det vil være muligt at eliminere undgåelige kardiovaskulære dødsfald i Danmark inden 2025. Vi stræber efter at blive en af de førende aktører i Danmark, som driver innovation inden for patientpleje og kardiometaboliske sygdomme.

Integritet

Vi er ærlige; Vi behandler alle med respekt; Vi tager ansvar for vores handlinger.

Operationel ekspertise

Vi værdsætter omhyggelig og effektiv udførelse af opgaver på tværs af alle niveauer i organisationen med fokus på at levere værdi til vores kunder;

Samarbejde

Vi samarbejder, og støtter hinandens bestræbelser om at skabe værdi; Vi er bemyndiget og ressourcestærke, og tilskynder deling af ideer og gensidig læring.

Dedikeret til kvalitet

Vi bestræber os på at forbedre patientpleje gennem vores beslutninger og produkter; Vi insisterer på at skabe en kultur af kvalitet og løbende forbedringer; Vi arbejder løbende på at identificere styrker/svagheder, og handler hurtigt for at tilpasse os virksomhedens mål og strategier.

Medarbejdere arbejder sammen om en opgave

Karriere

Leder du efter dit næste store karriereskridt? Hos Amarin er vores folk vores største aktiv, og sammen kan vi opnå store ting, og forbedre patienternes liv i Danmark og i hele Europa.

Historie

Amarin blev grundlagt i Storbritannien tilbage i 1989 og har stærke europæiske rødder og en innovativ virksomhedshistorie, der spænder over 30 år.

Fra vores ydmyge begyndelse er vi vokset til at være en førende, global virksomhed inden for kardiovaskulær behandling. Vi beskæftiger nu over 1.000 medarbejdere med internationale kontorer i Bridgewater (New Jersey), Dublin (Irland) og Zug (Schweiz). Det næste kapitel i vores virksomhedshistorie er vores arbejde med at reducere byrden for kardiovaskulære sygdomme i Danmark.

Medarbejdere giver hinanden en fast håndtryk

Mangfoldighed og inklusion

Det er vigtigt, at vores arbejdsstyrke er repræsentativ for alle dele af samfundet. Lær mere om Amarins engagement i at opbygge en mangfoldig og rummelig arbejdsplads.

Præsentation for medarbejdere

Samarbejdet med vores partnere

Vi forpligter os til større gennemsigtighed ved at præsentere vores økonomiske relationer til vores partnere i sundhedssektoren. Denne åbenhed bevarer offentlighedens tillid til, at disse forhold ikke påvirker kliniske beslutninger.

Sundhedsprofessionel har en samtale med en patient

Nyheder

Få adgang til vores nyhedsoversigt, og hold øje med, hvad vi laver, se vores nuværende og tidligere pressemeddelelser, eller få vores kontaktoplysninger.

DK-NP-00019 20211203