Gå til hovedindhold
Præsentation for medarbejdere

Transparens i vores samarbejder

Hos Amarin er vi stærkt dedikeret til åbenhed og transparens i vores samarbejde med sundhedspersonale, sundhedsorganisationer og patientorganisationer.

Vi tror på, at arbejdet med sundhedspersonale, sundhedsorganisationer og patientorganisationer er en integreret del af at forbedre livet for millioner af patienter i Europa. Samarbejdet giver værdifuld indsigt og uafhængig ekspertviden inden for de respektive områder. Fra forskning og udvikling samt kliniske forsøg til salgs- og marketingarbejde eller medicinsk uddannelsesstøtte, sikrer disse interaktioner, at sundhedspersonale og andre eksterne interessenter har adgang til relevante oplysninger om vores produkter, som er nødvendige for at kunne træffe beslutninger, som er i patientens bedste interesse.

Amarin er dedikeret til at være transparent og dele oplysninger om værdioverførsler til sundhedspersonale og sundhedsorganisationer, uafhængige kontraktforskningsinstitutter og patientorganisationer, herunder direkte og indirekte betalinger samt specifikke fordele. Følgende værdioverførsler kan være gældende afhængigt af kategorien af eksterne interessenter, der er engageret i Amarin:

 • Sundhedspersonale, sundhedsorganisationer og kontraktforskningsinstitutter:
  — Forskning og udvikling (non-kliniske undersøgelser, kliniske forsøg og non-interventionelle undersøgelser).

  — Donationer (penge eller naturalier) og andre betalinger.

  — Værdioverførelser i forbindelse med træningsarrangementer (registreringsgebyrer, rejser og indkvartering, sponsoraftaler med sundhedsorganisationer om forberedelse, organisering eller afholdelse af sådanne træningsarrangementer).

  — Gebyrer for service og rådgivning eller andre betalinger (vederlag, rejseudgifter, gebyrer for markedsundersøgelser).
   
 • Patientorganisationer:
  — En liste over alle patientorganisationer, der støttes økonomisk i hele Europa, eller som modtager betydelige indirekte eller ikke-økonomiske fordele, inklusiv en beskrivelse af tilskuddet eller aftalen.

Alle værdioverførsler fra Amarin til vores partnere i Danmark vil blive offentliggjort på vores websted. Betalinger registreres hele året, og offentliggøres inden den 30. juni i det følgende år. Som en nyetableret organisation i Danmark har Amarin endnu ikke forpligtelser om gennemsigtighed, der skal oplyses i 2021. Vi forventer at kunne begynde at oplyse værdioverførsler i Danmark i 2022 baseret på interaktioner gennemført i 2021.

Amarin samarbejder med sine eksterne partnere for at sikre, at virksomheden opfylder sine forpligtelser til gennemsigtighedsrapportering gennem en robust, kompatibel proces, som også vil blive understøttet af passende databeskyttelse. Individuelle videregivelser vil blive rapporteret ved modtagelsen af det relevante samtykke. Hvis der ikke modtages et sådant samtykke, offentliggør Amarin et aggregat.

At sikre, at vi opfylder vores forpligtelser til gennemsigtighedsrapportering, er en kritisk komponent i vores overordnede engagement i at sætte vores patienter i centrum for alt, hvad vi gør.

Medarbejdere giver hinanden en fast håndtryk

Mangfoldighed og inklusion

Det er vigtigt for os, at vores arbejdsplads repræsenterer alle forskelligheder af samfundet. Lær mere om Amarin’s ambitioner om at skabe en divers og inkluderende arbejdsplads.

DK-NP-00019 20211203